Ennél menőbb egyedi lakást nem fogsz látni a héten


Ha nem félsz a magasságtól, és szeretnél a világ tetején élni (szó szerint!), itt a lehetőség! Nemrég 5 millió dollárért került a piacra egy egyedülálló otthon, amely egy átalakított víztorony belsejében található.

A négy hálószobával és négy fürdőszobával rendelkező ház egyedülálló konstrukcióval büszkélkedhet egy eredetileg az 1800-as években épült faszerkezet tetején. A ház egy lakónegyed sarkán található, a forgalmas Pacific Coast Highwayre néző oldalon – mindössze 50 méterre a tengerparttól.


Mondanunk sem kell, hogy a luxus ingatlanból panorámás kilátás nyílik a Csendes-óceánra, és elég kényelemmel rendelkezik hogy delux-cucc legyen. Többek között pezsgőfürdővel, egy körbejárható fedélzettel, ahonnan a napfelkeltét lehet nézni, és egy emléktáblával, amely a lenyűgöző történelmét jegyzi.


A földszinten két garázs található tároló helyiséggel, míg a második emeleten egy lift, egy kiterjedt terasz jakuzzival és egy ülősarokkal. A többi emeleten található a konyha, egy kalóz témájú hálószoba, egy körbefutó terasz itt is akad persze és a fő hálószoba.




Az ingatlan „vintage stílusú hangulatot” biztosít a nappaliban található ólomüveg kopulával és olyan modern felszereltséggel, mint a 4K televíziók, felújított fürdőszobák és egy teljesen felszerelt konyha korszerű gépekkel és főzőedényekkel.


Jelenleg 4 950 000 dollárért eladó. Szeretnéd megvenni? (Forrás: nuus.hu / Deluxe)

Megjegyzések