A második világháború idején víztorony volt, mára luxuslakás lett belőle

Régi fotó az essexi víztoronyról, amelyben a második világháború idején közel 700 olasz és német foglyot helyeztek el. Az építmény emellett titkos kommunikációs csomópont is volt, és rendszeresen küldött vészjelzéseket a wethersfieldi, 5 mérföldre található légitársaságnak, ha ellenség közeledett.

Fotók: Northfoto

És így fest a terület ma. A tulajdonos 2017-ben, 285 ezer fontért vette meg az ingatlant, majd 1.2 millió fontét renoválta az 5 emeletes épületet.



Íme a meglehetősen nagyszabású konyha, amelyről remek kilátás nyílik az egyelőre még kihasználatlan kertrészre.


Természetesen az étkező, illetve a nappali résznél sem adtak alább a felújítás során. Itt aztán nem kevés családtagot lehet vendégül látni karácsonykor, hogy gyönyörködjenek a kristálycsillárokban.


A házat a minimalista stílus jellemzi, de a luxus jegyeket azért kellőképpen tükrözi, már csak azért is, mert 4 fürdőszoba található az épületben.


Nem beszélve a gyönyörű hálószobákról, amelyek kifejezetten naposak, tágasak, és nem meglepő módon hatalmas ágyakat "rejtenek".


A plüsspadlót és a berendezést pedig feltehetően bármelyik huszonéves lány elfogadná magának, főleg akkor, ha éppen influenszerkedéssel foglalkozik, hiszen remek hátteréül szolgálnának a termékfotóik, vagy éppen videóik elkészítéséhez.


Íme az oroszlánok hálószobája. Az előzőhöz hasonlóan ez is hatalmas és stílusos, de kétszemélyes is egyben. (Forrás: velvet.hu)


                                     

Megjegyzések